Ainoa vaihtoehto on sammuttaa. Upwork: lla on laaja tietokanta ammatillisista freelancereista, jotka voivat saada työnsä päätökseen. Voit hakea Lionbridge, Zerochaos, Leapforce, Appen. Blogiimme kasvaa, liikenteemme kasvaa ja myös tulot kasvavat.

Codecademysta opitut taidot siirtävät useita rooleja ja ovat hyödyllisiä, jos haluat luoda verkkosivustoja tai analysoida tietoja. Jos olet valmis harkitsemaan freelance- tai sopimustyötä tai yhdistämään pari osa-aikatyötä, sinulla on suuremmat mahdollisuudet menestyä laillisten mahdollisuuksien löytämisessä. Monet näistä tehtävistä vaativat sinua maksamaan paljon rahaa, ja ansaitset vain vähän tai ei lainkaan. Monet kiireiset perheet ja yksityishenkilöt mieluummin syövät kotiruokaa, mutta heillä ei yksinkertaisesti ole aikaa keittää itse. Mutta iso raha on oppimisessa, kuinka tehokkaasti ottaa käyttöön maksettu mainonta, kuten Facebook-mainokset.

  • Jokaisessa merkinnässä luetellaan uusi kohde sivustolla.
  • Mutta älä huolestu - paineita ei ole, eikä sinun ole pakko kuluttaa rahaa päivittämällä maksettuun kurssiin.
  • Ei ole kiinteää aikataulua, joka antaa henkilölle vapauden työskennellä milloin vain haluaa.

Tehtävänä on etsiä kaikista tiedostoista tiettyjä tietoja, kopioida ne ja liittää ne toiseen Excel-taulukkoon. Ansaitsemasi määrä vaihtelee työpaikoittain. NextWave Advocacy - Lue NextWave Review - Tämä yritys palkkaa kotona toimivia soittajia ja kirjoittajia. Elämä muuttuu, eikö niin? Saatat olla yllättynyt kuullessasi tätä, koska pelien pelaaminen voi ansaita sinulle. Jos päätät löytää online-työn, joka maksaa sinulle hyvin, löydät nopeasti ainakin kymmenen hyvää valintaa ja viisi huijausta. Mitkä ovat parhaimmat ajat vaihtaa forexiä? Suurimmat valuuttaparit ovat erittäin teknisiä, mikä tarkoittaa, että voit ansaita voit vain tutkimalla hintakarttaa. Sinä tutor, ansaitset. Näyttää siltä, ​​että kaikki blogoivat nykyään - ahkerasta työtoveristasi etäisiin tuttaviin ja jopa isoäiti Maryen.

Tämän kanssa sinun on työskenneltävä vähintään neljä tuntia päivässä.

Online-työpaikat Opiskelijoille

Katso heidän verkkosivustoltaan lisätietoja asemasta ja yrityksestä. Miner kannattavuus oskillaattori, kuinka se toimii? Yhtiö maksaa jopa 750 dollarin bonuksen heidän työntekijöidensä kelpoisuuteen perustuvasta työstä suorituksen perusteella. Älä koskaan suostu työskentelemään freelance-markkinoiden ulkopuolella; Hänen on valittava sinut projektin voittajaksi.

MobileXpression - Asenna tämä sovellus ja voit voittaa palkintoja joka viikko. Joten, täältä löydät kantoja asiakaspalvelusta ja -tuesta markkinointi- ja hallintorooleihin. Budget Kittyn Mike kokeilee Amazonin Merch-ohjelmaa, joka on tapa suunnitella ja myydä T-paitoja Amazonissa. Voit esimerkiksi tarjota yhden artikkelin kirjoittamisen 5 dollarilla, kirjoittaa sisällön yhdeksi tunniksi 20 dollaria tai tehdä yhden tunnin tietojen syöttämisen 15 dollaria.

Tänään näytän sinulle kaikki tapoja, joilla voit työskennellä kotoa ilman sijoitusta. Joten katso lisää artikkeli tästä artikkelista täältä. Voit liittyä myyjänä Fiverrissä ja tarjota satoja erilaisia ​​palveluita. Haluatko kirjoittaa? Löydät myös nopeasti, että tämä teollisuus on tehty huijareiden kanssa. Huijarit tarjoavat yleensä sopimuksen, joka on liian hyvä ollakseen totta, ja sitten todennäköisesti pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja ja pankkitilin numeroa. Luo Github-profiili - Vaikka henkilökohtainen verkkosivusto on välttämätöntä; ohjelmoijien ei pidä unohtaa laittaa koodejaan myös Githubiin. Kuinka päiväkauppa toimii, hieman epävakautta - mutta ei liikaa. Tällä sivustolla voit ansaita pisteitä kyselyiden ottamisesta, verkkokaupoista, pelien pelaamisesta, ystävien lähettämisestä ja muusta.

Pidä sovellus puhelimellasi ansaitaksesi rahaa joka kuukausi ja auta yrityksiä ymmärtämään, mitä ihmiset ostavat verkossa.

Mitkä Ovat Parhaat Työpaikat Kotona?

Stemberger kertoo, että kiireisimmät ajat ovat lomakausien aikana: Olen edellä maininnut, että tein aiemmin freelanceria ja yksi freelancereista oli kirjoittaminen asiakkailleni freelance-sivustojen kautta. Yrittäjät - palkkaa freelance-koodereita ja ohjelmoijia rakentamaan todiste konseptista ideansa osoittamiseksi. Vastaus on kyllä! Tilastojen on sanottava seuraavaa:

Kotona Yliopiston/yliopiston Opetustyöt

Näistä taulukoista löydät hyvin palkattuja kirjoitustöitä, joita voit tehdä kotoa. Bitcoin blueprint: olennainen opas kaikkeen, mitä sinun on tiedettävä bitcoiniin sijoittamisesta. Todellakin, freelancer-työ on yksi parhaimmista kotitöistä, mikä tuottaa suuria tuloja. Kukin tapaus maksaa tyypillisesti 5–10 dollaria, pituudesta riippuen. Voit etsiä Amazonia, joka antaa lahjakortteja toimiville iPhonille, tai verkkosivustoja, kuten Decluttr, jotka antavat sinulle rahaa vanhasta puhelimesta. Jos rakastat ollaksesi kameran takana - jopa älypuhelimesi takana - voit maksaa palkkion laadukkaiden valokuvien lähettämisestä varastossa kuvaussivustoille. Voit auttaa asiakkaita laskutuskysymyksessä, seurata pakettia tai vastata yleisiin tuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Luojan tehtävänä on saattaa etätyön purkamisen etuja kaikkien saataville (kuten tosiasiallisesti ansaita rahaa verkossa kotona), myös niille, joilla ei ole varaa muiden etätyöpaikkojen jäsenmaksuihin. Kuinka paljon freelance-kirjoitustyöt maksavat?

Varoitusmerkkien tuntemus on tärkeää, mutta muista, että FlexJobsin sisäinen asiantuntijatiimi vetäytyy huolellisesti aukkojen läpi, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tarkista sivustot, joissa on luettelo kotitöistä, ja katso kaikki luettelot ja muista hyödyntää jatka lähettämistä koskevaa osaa, jos sivustolla on sellainen. Ilmainen elinikäinen CYBER EXPO -asiakastuen ensisijainen jäsenyys. Tehtävänä on kirjoittaa kaikki näistä asiakirjoista tekstitiedostoihin. En ole katsonut taaksepäin. Tässä on muutama suosikkimme:

Videosisällön Luoja (lyhyet älypuhelimen Leikkeet)

Yrityksen transkriptorina kirjoitat kaikenlaista sisältöä ääninauhoista DVD-levyihin. Selaa vain verkossa ja voit ehkä ansaita rahaa. Nämä markkinat ovat vähemmän turvallisia kuin tunnetut vakiintuneet freelance-markkinat, kuten Upwork ja Guru, joissa järjestelmä takaa maksun freelancereille jokaisesta työn suorittamisesta. Scott on loistava talouden suhteen ja hänellä on tekniset taidot ja kokemus saadakseen erittäin hyödyllisiä neuvojaan kaikille. Joten nämä yritykset ulkoistavat mielellään tietojen syöttämisen ihmisille, jotka ovat halukkaita työskentelemään penniä varten.

Lenovo sisältää toisinaan aukkoja etäasemille verkkosivuillaan ja myös Flexjobsissa. "hullu pidättää turvallisuusapu" ukrainalle poliittiseen kampanjaan: yhdysvaltain tärkein diplomaatti. Jos olet koskaan ollut AmEx-kortinhaltija, tiedät, että he tarjoavat usein etuja, kuten matkapisteitä ja muita palkintoja. Ja rajoitetun ajan, kun kirjaudut ja suoritat 100 ensimmäistä ajoasi, voit ansaita 300 dollaria bonuksen Lyftillä.

Voit tehdä tämän myös muille soittimillesi, kuten vahvistimille, mikrofonille, harppuille tai harjoitushuoneellesi tai studiollesi.

Mitä enemmän työtä teet, sitä enemmän altistumista saat, mikä auttaa sinua jatkuvasti löytämään uusia asiakkaita.

Viitteet

Siirtojen olla oma pomo. Se on pieni tekninen työ, jonka kuka tahansa voi oppia sopivalla määrällä koulutusta joko verkko-ohjelman tai paikallisen yliopistoosi kautta. Ilmainen bloggaaminen voi viedä kauemmin ansaita rahaa. Tekstisuunnittelu on parempi vaihtoehto; se maksaa yhtä hyvin kuin mikä tahansa kunnollinen toimistotyö Yhdysvalloissa.

Tunne työstä kotoa -huijauksen merkit. Kuinka valita paras välittäjä etelä-afrikassa, nostoprosessi Bitcoin Loopholessa on nopea; huomasimme, että se on paljon parempi kuin monet muut testaamamme robotit. Voit soittaa myyntipuheluita lämpimiin johtoihin kodin mukavuudesta. Jos puhut useampaa kuin yhtä kieltä, harkitse kaksikielisen puhelinkeskuksen työn hankkimista, jolla on yleensä enemmän etuja tarvittavien lisätietojen vuoksi. Ensimmäinen askel on saada maksettu verkkotunnus ja WordPress-hosting.

Oikeudellinen

Lisäksi on olemassa runsas etuuspaketti, joka alkaa ensimmäisestä työpäivästä. Kyllä, on tuhannet tapa, joka voi ansaita paljon rahaa Internet-töiden tekemisestä. Minulla on ilmainen seitsemän päivän sähköpostikurssi: Lisäksi Chegg maksaa sinulle viikoittain, kun työskentelet heille ohjaajana.

Jos työskentelet 1-2 tuntia päivässä, voit ansaita 500–1000 dollaria, jos asut Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa jne. Jos he saavat selville, että jälleenmyyjä on pudottanut hintaa, he tekevät sinulle hinnanmuutosvaatimuksen. Zirtualin virtuaaliassistenttina olet vastuussa monenlaisten tehtävien suorittamisesta tapaamisten suunnittelusta yleisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Voit myös saada lahjakortteja paikoista, kuten Best Buy, Starbucks, Target ja CVS. Monet yritykset palkkaavat VA: ita, jos he etsivät apua online-hallinnollisissa tehtävissä (sähköposti, kalenterin hallinta, tietojen syöttäminen, tekninen tuki jne.) Annan elantoni bloggaamisesta, joten tietysti aion suositella tätä. Voit ansaita 200–500 dollaria kuukaudessa työskentelemällä 2 tuntia päivässä captcha-ratkaisijana.

Verkossa opettaminen voi olla erittäin palkitseva ja hauska työ kotona, kun aloitat ensimmäisen kerran.

Transkription Työpaikat

Kotitehtävistä löytyy paljon todellista työtä, joka saattaa vaatia etukäteisostoa, mutta viettää vähän ylimääräistä aikaa näiden mahdollisuuksien tutkimiseen. Kurssi on myös täydellinen, jos haluat lisätä Instagram- tai Pinterest-palveluita VA-yritykseesi. Mutta yksi nopeimmista tavoista ansaita rahaa sen kautta on ottaa maksetut tutkimukset. Kategoria, 1-254 edistyneessä IP-skannerissa. Liity suositeltuun tutkimussivustojen luetteloomme ja viettää vapaa-aikaa hyödyllisesti.

  • Kaikesta näkemästäsi verkkomainonnasta huolimatta kotitöissä ei ole niin monta laillista työtä kuin luuletkaan, ellei sinulla ole taitoja, jotka edistävät freelansointia tai kokopäiväistä työskentelyä sellaisessa paikassa, jossa sinun ei tarvitse tehdä olla toimistossa.
  • 01 Virtuaaliset puhelinkeskukset Eclipse-kuvat/E +/GettyImages Kun yhä useammat yritykset siirtyvät etätyövoimaan, virtuaalisten puhelinkeskusten työpaikkojen määrä kasvaa.

Laitteet, Joita Tarvitaan Online-kirjoitustöihin

Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 17. marraskuuta 2020 ja päivitettiin 12. maaliskuuta 2020. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Asiakkaasi rakastavat eksklusiivisia ja edullisia Touchstone Crystal -korujamme - joita tarjoavat vain riippumattomat Touchstone Crystal Consultants -yritykset. Se tarjoaa kotiasemissa. Sitten voit lunastaa pisteitä lahjakortteihin paikoissa, kuten Google Play, Forever 21, Amazon, American Airlines ja Walmart - niin ansaitset itsellesi ilmaista käteistä kuluttaa. Muista, että tarvitset jonkinlaista koulutusta tullaksesi lääketieteelliseksi kooderiksi (älä huoli, että voit treenata sitä verkossa!) Luo vain blogi tai sosiaalinen profiili Facebookissa, Twitterissä, Google Plus. Etsiminen joku auttaa, kun asiakkaat tavoittavat apua joissain vähemmän teknisissä asioissa, kuten sähköpostituki, palautuspyyntöjen käsittely, avustaminen tilin käyttöoikeuksissa, lisenssiavaimen hallinto, tilien alentaminen, myyntiä edeltävät kysymykset, voittoa tavoittelematon kumppanuusohjelma , WordPress Meetup Organizer -ohjelma.

Vaikka vaatimukset vaihtelevat työpaikoittain, tarvitset joitain perusteita:

Maksu suoritetaan Amazon-lahjakortilla tai pankkitalletuksella. Henkilökohtaisesti tarvitaan koulutusta. Luokat kestävät 10 - 20 minuuttia. Tämän todellisuuden vuoksi sisällön markkinoinnin hallitseminen maksaa paljon. Parhaat bitcoin-kaupankäynnin robotit vuonna 2020 - automaattinen kriptovaluuttakaupan opas. Näitä työpaikkoja ovat muun muassa asiakaspalvelu ja tuki, rahoituspalvelut, tekniset (koodaus, tuki jne.), Matkailu, markkinointi sekä terveydenhuolto ja vakuutukset. Nämä ostajat ovat lähtöisin eri maista ja heillä kaikilla on sama tarve, joka on palkata jonkinlainen freelanceri tekemään heille työtä, kuten kirjoittamalla jotain tiedostoon tai muokkaamalla kuvaa. Tämä itsenäinen urakoitsija (1099) tilataan myynnistä kaikilla saapuvilla puheluilla.

Katso elokuvien esikatselut, YouTube ja vastaavat videot

Lisäksi voidaan yrittää hankkia taitoja myös muissa online-tehtävissä, kuten ohjelmoinnissa tai sisällöntuotannossa, jotta hän voi hakea koodausta tai online-copywriting-projekteja, joilla molemmilla on paljon korkeampi palkka. Koska heidän tehtäviinsä sisältyy tallennetun lääketieteellisen sanelun transkriptio, tietokone, työpöytä ja kuuloke ovat yleensä ainoat vaatimukset jälkikäteen suoritetun lääketieteellisen transkriptio-ohjelman suorittamisen jälkeen. Aloita YouTube-kanavasi. Luo ja lataa mielenkiintoisia videoita. Digitaalisen valmennusteollisuuden kukoistaessa on lisääntynyt useita uravaihtoehtoja ja yhä useammat asiantuntijat ovat kääntyneet toisten puoleen saadakseen apua eri aloilla. Aloittamisesta ei pitäisi olla mitään maksuja.

Hakukoneiden Arviointi

Tiedätkö kuinka näyttää hyvältä? Tuhannet ihmiset käyttävät GitHubia päivittäin jakamaan ja luomaan koodia. Hyvää lastenhoitoa voi olla vaikea saada aikaan, joten on tärkeää, että yrityksesi malli on hyvin harkittu etukäteen. Ja älä huolestu, tämä koulutus on täysin ILMAINEN ja voit käyttää koulutusta SureJob-ohjelmaan kirjautumisen jälkeen.

Sinun ei pitäisi koskaan hakea minkäänlaista captcha-tulotyötä, koska se on 100% laitonta ja roskapostityötä. Forex-kaupan vaarat, forex-sivustot - Forex-verkkosivustoja on useita. Tuleminen virtuaaliassistentiksi, joka tunnetaan myös nimellä VA, on toinen hieno online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa kotona. Löydät ansaitsemani haastattelut suosituilta YouTube-kanavilta. Neste antaa voiman käsiisi, postissa hän selitti, että Hal Finney oli hänen "kaapin liittolainen ja mentori" eikä tekniikkaa suunniteltu yön yli. Ajatuksena on ostaa tuotteita suoraan valmistajalta tai tukkumyyjältä ja myydä niitä sitten verkossa Amazonissa.

Oman blogin perustaminen on suhteellisen helppoa.

Työ Kotilääketieteen Työpaikoilta

Verkkosivustolla todetaan, että palkka määräytyy tapauskohtaisesti ja opettajille maksetaan tunnissa. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua: He palkkaavat ihmisiä työskentelemään vain muutamissa eri paikoissa kuin kotimaassa. Voit löytää kaikenlaisia ​​osa-aikaista laillista työtä kotitöistä ja kotityötöistä, joita voit tehdä kotitietokoneeltasi. Parhaat osakekaupan sovellukset vuonna 2020, se on tyytyväisyystakuumme. Hänellä on oltava vahva transkriptioitausta, halu oppia ja hyvä työetiikka. Italki kokoaa yhteen äidinkielen opettajat, joiden kanssa opiskelijat haluavat oppia uutta kieltä. Tunnen henkilökohtaisesti kymmeniä ihmisiä, jotka tekevät yli kuusi lukua vuodessa blogistaan, mukaan lukien oma perheeni. Tuntisuunnitelmat ja kurssimateriaalit toimitetaan.

Palkat vaihtelevat 35 000–150 000 dollaria vuodessa.

Mutta kun kyse on sosiaalisen median markkinoinnista, suurin osa ihmisistä voisi käyttää apua mainontaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Pinterestissä ja muissa kanavissa. Ja tässä kirjoitat pelin. Oletko valmis? On kriittisen tärkeää alkaa miettiä työskentelemistä kotoa, ansaita ylimääräistä rahaa verkossa, aloittaa blogi, aloittaa Internet-puolella hälinä tai aloittaa online-liiketoiminta.

Virtuaaliassistentit, sosiaalisen median johtajat, online-tukiasiantuntijat ja kotona tapahtuvat tiedonkeruutyöt ovat vain muutamia korkeasti maksettavista digitaalisista tehtävistä, joita ei edes ollut vähän aikaa sitten.

Suosituin vaihtoehto on käyttää Amazonin FBA: ta, joka hoitaa kaikki varastoinnit ja toimitukset (”täyttö”) sinulle. Tällä tavalla sinua ei huijata, ja käytät parhaasi ja parhaasi mahdollisuus löytääksesi oikeutetun työn kotona. Jos haluat nähdä tietyt työpaikat, sinun on kirjauduttava heidän 14 dollariin. Forex day trading iso-britanniassa 2020 - opas ja välittäjät, aivan yhtä helposti kuin voit nopeuttaa voittoja, voit kärsiä myös kiihtyneitä tappioita. Kotiin työskentelevien ihmisten määrä on viimeisen vuosikymmenen aikana noussut 115%! Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä. Voit kokeilla Thinkificia (suositukseni parhaaksi verkkokurssiympäristöksi) auttaaksesi sinua luomaan oppitunteja ja jakamaan niitä suurelle yleisölle. Kuten todistin yllä oikealla näyttökuvalla, aloitimme tämän blogin vain 59 dollarilla.

Palkat Maksava Työ Kotitöistä

Kun ajattelen vaihtoehtoa työskennellä kotona tekemällä tietojen syöttämistä, transkriptio on ensimmäinen asia, joka tulee mieleen. Bitcoin code, tässä keskustellaan siitä, mitä asioita sinun tulisi etsiä jonkin aikaa kaupankäynnin yhteydessä Bitcoin Code-verkossa tai muussa kryptovaluuttakaupan robotissa. Hanki tämä ILMAINEN tarkistusluettelo kotona työskentelevistä yrityksistä, jotka maksavat 10–40 dollaria tunnissa ja tilaa uutiskirjeemme! Wellbox palkkaa RN: t työskentelemään monissa tehtävissä, mukaan lukien etäterveys, tapausten johtajat ja koordinaattorit. Ne tarjoavat joustavia aikatauluvaihtoehtoja, etuja ja palkattua lomaa myös joillekin työntekijöille. Tämä on iso salaisuus, miten ansaita rahaa verkossa. Olen työskennellyt Fiverrissä myyjänä vuodesta 2020 ja saanut erittäin hyvät tulot. 99designs on tullut yhä suositummaksi viime vuosina, mikä tarkoittaa sitä, että sen asiakkaita käyttää enemmän asiakkaita kuin koskaan.

He eivät veloita maksuja aloittamiseksi. Tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä kotona työskentelystä, mukaan lukien mistä löytää työtä kotona työpaikkailmoituksista, parhaat sivustot kotona töiden löytämiseksi ja miten välttää kotona tapahtuvaa huijausta. Minimipisteet, jotka tarvitaan vaihtoon PayPaliin, on 90 000. Kuten mitä näet? Näytän sinulle 3 Googlen online-työpaikkaa, joilla voit ansaita erinomaisia ​​tuloja. Mikä työ on helppoa, kirjoittamalla tai tietojen syöttämiseen? Lukemattomien kuuluisuuksien tai julkishallinnon edustajien oletetaan hyväksyneen tuotteen.

Jos etsit itsenäistä urakoitsijaa tai freelance-töitä, kaksi hienoa sivustoa on Fiverr ja UpWork. Kirja on tarkoitus muuttaa käsitystäsi asioistasi, jotta voit säilyttää sen, mikä on todella tärkeää, ja päästä eroon siitä, mikä ei ole. Mutta sinun ei pitäisi olla pettynyt; tuhannet freelancerit ansaitsevat edelleen nämä elantonsa tekemällä online-töitä näillä sivustoilla. Erityisesti Facebook-mainosasiantuntijat auttavat paikallisia pienyrityksiä: Ollessani tällä alalla yli 10 vuotta, olen nähnyt paljon kasvua henkilöiden perustaessa omat vakuutustoimistonsa kotoa. Voit aloittaa blogin mistä tahansa tiedät.

TranscribeMe

Kuten käännös, myös erikoistuneempien tietojen kirjoittaminen voi olla tuottavampaa. Uber tarjoaa työtä kotona asiakaspalvelutehtävissä. Etsiessäsi etätöitä, sinun tarvitsee vain painaa vaihtokytkintä ”Kaikki työt” - “Kaukosäädin”. Paras osa tätä työtä kotitöistä on, että Facebook-mainosten taiteen ja taitojen oppiminen ei ole mahdotonta - kuka tahansa voi valita sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden sisällä. Kauppaa mistä tahansa, millä tahansa laitteella ja milloin tahansa. Samanlainen kuin freelancerin, sinun tulee aina toimia itse LLC: n alla. 'bitcoin profit' -huijaus käyttää vääriä julkkismerkintöjä lupaamaan 4000%: n sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Toinen tyyppi BPO on kotipohjainen tai Online BPO, joka melkein tekee saman asian:

Chat-agenttina autat online-asiakkaita kyselyillä, joita heillä on yrityksestä, jonka kanssa työskentelet. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Etsi paikat “apteekkariteknikko” tai “lääkemääräyksen tekijä”. Seuraava on luettelo yrityksistä, joissa voit työskennellä kotona ja jotka eivät tee sinua maksamaan heille mitään ennen työn aloittamista. Täällä kirjoittamasi voi tehdä eron voittamalla tai häviämällä kirjoitusprojektin. Listaa tuotteesi ja mainosta niitä eri alustoilla.

Ammatissa luetellut työpaikat ovat yrityksiä, jotka palkkaavat ihmisiä aina etätyöhön. Rakastatko käymistä kirpputoreilla, autotallimyynnissä ja selaamassa säästökauppoja? Asemat jaotellaan tason (nuorempi, keskitason ja vanhempi) ja sopimuksen (kokopäiväinen, osa-aikainen, freelance ja vapaaehtoinen) mukaan. Esimerkiksi, kuten näet alla olevasta ensimmäisestä kuvatodisteesta, aloitimme tämän blogin vain 59 dollarilla.