Yritysten väliset tapaamisasetukset ja johtavan sukupolven tarjoaja SalesRoads tarjoaa työn kotona. Ole puolustava: käytä stop-määräyksiä, mikään tässä ei ole taloudellisia neuvoja tai edes suositusta käydä kauppaa oikealla rahalla. MUTTA ensimmäisen vuoden aikana odottaa ansaitsevan 500–5 000 dollaria kuukaudessa. Aikaisemmin kotona tehtävissä ovat olleet tietoturvapäällikkö, projektipäällikkö ja liiketoimintajärjestelmien konsultti. Kiinteistöihimme saattaa kuulua Nielsenin oma mittausohjelmisto, jonka avulla voit osallistua markkinatutkimukseen, kuten Nielsen TV Ratings. Työnhausta tulee haaste aloittelijoille lähtötasolla ilman asiantuntemusta.

 • DataPlus - Tällä yrityksellä ei ole varsinaista työsivua, mutta on ilmoitettu, että voit lähettää itsestäsi tiedot ansioluettelosi kanssa yhteystietosivulla näkyvälle sähköpostiosoitteelle.
 • TranscribeMe tarjoaa työn jakamalla suuret äänitiedostot lyhyemmiksi segmenteiksi ja lähettämällä ne sitten WorkHubiin, jossa voit noutaa ne ja siirtää ne.
 • Suurin osa tunneista tarjotaan maanantaista perjantaihin päivällä.
 • Tarvitsetko kannattavaa työtä kotitöissä aloittelijoille, jotka eivät vaadi kokemusta, koska haluat ansaita ylimääräistä rahaa kotoa?
 • Monet yritykset palkkaavat satunnaisesti tai kausittain.

Uhaul palkkaa Ubox- ja eCenter Sales -agentit työskentelemään kotoaan ja tarjoaa kaiken koulutuksen. Opi verkkokauppaa päälliköiden kanssa, kennedy ajatteli, että jos kenkähihnapoika voisi omistaa varastossa, jotain on pitänyt mennä kauhean vikaan. Ja mikä parasta, et ehkä edes tarvitse autoa. Voit asiantuntijoita palkata sovelluskehittäjät tai yritykset, jotka aikovat esitellä uusia sovelluksia.

Rakastut uskomattomiin käsintehtyihin ja trendikkäisiin tuotteisiin.

Savingstar Review: Huijaus tai Legit-sovellus säästääksesi ja saada alennuksia päivittäistavaroista?

Varovaisuuden sana: Ja vaikka voit hakea ilman aikaisempaa kokemusta työn tekemisestä, aikaisempi kokemus antaa sinulle aina jalan kilpailussa. Pöytäkoneiden sovelluskehityspalvelut ovat nousussa nopeasti. Kokemusta ei tarvita. On kirjoitettava näytteet tarkistettavaksi. Kokemus työskentelystä älykkyysanalyytikkona suuressa yritysympäristössä plus.

 • On myös muita yrityksiä, kuten VIPKids, Tutor.
 • He haluavat ymmärtää paremmin potentiaalisia asiakkaita, jotta he voivat parantaa tuotteita ja kohdistaa yleisönsä paremmin. Tätä varten he todella maksavat ihmisille tutkimuksista.
 • ContractWorld palkkaa kotona työskentelevät asiakaspalvelun edustajat suurille yrityksille, kuten Pizza Hut, Loreal ja KFC.
 • Hakukoneiden arvioijana tutkit Internet-hakutuloksia ja annat palautetta varmistaaksesi, että hakutulokset ovat hyödyllisiä, tarkkoja roskapostittomia ja osuvia käyttäjän kyselyihin.
 • AKS - Palkata kotityöntekijöiden lähtötason työ soittaaksesi aiemmille lahjoittajille vaatteiden ja taloustavaroiden lahjoittamisesta.

Google

Stella & Dot - Johda omaa muoti-sosiaalista myyntiyritystäsi. Tämä on kokopäiväinen työpaikka kotona, josta on hyötyä. Mutta kuukauden eniten ansaitsevat ihmiset ansaitsevat 3000 dollaria enemmän!

Puhu työkaluista: Se toimii kuitenkin samalla tavalla, joten lähtötason kirjoittajat voivat silti aloittaa alaosasta ja työskennellä kohti enemmän asiakkaita ja parempaa palkkaa. Ne voivat kuitenkin olla kunnollinen tapa tehdä joitain ylimääräisiä taskuvaihtoehtoja selatessasi kanavia yöllä. Mitä ovat binaarivaihtoehdot? - välittäjät ja miten käydä kauppaa, tätä esimerkkiä käytetään parhaiten korkean epävakauden jaksoina ja juuri ennen tärkeiden uutisilmoitusten tauoa. Voit päästä tänne niin kauan kuin läpäistät harjoittelukokeen. 2020 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 3 tuntia päivässä VIPKID: lle. Olet myynyt Mary Kayn tai olit mukana suoramyynnissä. Kääntäjänä kotoa on kaksi erilaista polkua.

Aivan kuten tyypillinen henkilökohtainen asiakaspalvelu, online-työntekijät auttavat asiakkaita kysymyksissä, käsittelevät tilauksia, tarjoavat ratkaisuja, ratkaisevat valitukset ja toimivat tuoteasiantuntijoina. Täällä on 13 kokemattomia työpaikkoja kotisivuja varten vuodelle 2020. Bitcoin code review: huijaus tai laillisuus - lue ennen kaupankäynnin arviointia. Tämä tarkoittaa, että heillä on bloggaajia, podcastereita, YouTubers-ohjelmia ja muita sisällöntuottajia, jotka menevät heidän luokseen aina, kun he tarvitsevat jotain kirjoitettua. He odottavat myös tilaajiensa noudattavan määräaikoja. ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Kommentoi alla ja kerro meille, mitä ajatuksesi ovat. Kuten käännös, myös erikoistuneempien tietojen kirjoittaminen voi olla tuottavampaa.

 • Työ vaatii vähintään associate's tutkinnon, jossa kandidaatin tutkinto on ensisijainen ja opetuskokemus tai sertifiointi ensisijainen (mutta ei vaadittava).
 • Kun olet valmis ja käynnissä, kotona työskentelevä web-kehittäjä voi kuitenkin olla melko tuottoisaa.

Voimavarat

Yksi suosituimmista sivutoiminnoista liittyy maksettujen verkkotutkimusten ottamiseen vapaa-ajallasi. Palkkajaksot ovat joka 2. viikko, ja kirjoittajat keskimäärin 8–14 dollaria tunnissa. Aloita luettelemalla kaikki taitot, jotka osaat tehdä, ja lue sitten kaikki ne, jotka voit helposti oppia.

Se on pieni tekninen työ, jonka kuka tahansa voi oppia sopivalla määrällä koulutusta joko verkko-ohjelman tai paikallisen yliopistoosi kautta. Tämä yritys palkkaa kotiagentit, jotka opettavat tajua ja etsivät Internetiä tekemään erilaisia ​​tehtäviä kotona, mukaan lukien verkkohaun arviointi, joukkohankinta, käännös ja paljon muuta. Täällä olevat sivustot ovat hyvä paikka aloittaa, mutta kirjoittaminen oikealla rahalla on yksityisasiakkaille (puhumme tästä myöhemmin). Contemporary VA: n virtuaaliassistenttina avustat monissa tehtävissä kalenterien järjestämisestä webinaarien suunnitteluun.

19 Puhtaaksikirjoittamista Kotona, Ei Kokemusta Tarvita

Heillä on hyviä blogiresursseja ja UKK-osa etätyönhakijoille. Vastaa tulevia puheluita osa-aikaisesti L. Yhtiö ei ilmoita kuinka paljon se maksaa. ABC Bartending School luetteloi vaihto-opiskelupaikat ympäri maata. VA-työpaikat ovat täydellinen työ kotona töistä kiireisille ihmisille, joiden on ehkä jouduttava lopettamaan työnsä heti ilmoituksella (tai joilla on hyvin satunnaista saatavuutta). Tämä prosessi voi vaihdella valtion mukaan. Vain harvat yritykset tarjoavat etäasemia suhteessa yleisiin työmarkkinoihin.

♥ Jaa rakkaus! Se ei ehkä tunnu olevan suuri vaikutus, mutta luota minuun. Mitkä ovat parhaat päiväkaupan muodot - plussat ja miinukset, hanki mukava kaupankäynti tämän strategian avulla esittelytilillä. Palkkaa puhelinsalaisuuksien ostajia työskentelemään kotipuheluista ja hankkimaan yrityksiltä hintatarjouksia. Autat asiakkaita puhelimitse, mutta omalta kodiltasi puhelinkeskuksen sijaan. Etälääketieteellisten koodauslaitteiden tehtävänä on kääntää palveluntarjoajan potilastiedot ja palvelut oikeaan diagnoosien ja toimenpiteiden koodiin, jotta potilas laskuttaa oikeasta summasta. Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu.

Rekisteröityminen sivustolle on melko helppoa ja edellyttää tilin perustamista, jolla käytät sivustolla olevia tehtäviä.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Suurin osa näistä töistä ei vaadi taustakokemusta, mutta sinulla on oltava perustiedot sosiaalisesta mediasta, chat-huoneista ja foorumeista. Valinta on sinun ja kokenut johtajat tukevat sinua ohjaamaan ja piristämään sinua Rakastat meitä! Voit lähettää artikkelin tai artikkeliidean, ja jos verkkosivusto tykkää siitä ja katsoo, että se sopii hyvin heidän alustalleen, he hyväksyvät sen ja maksavat sinulle. Päiväkaupan ensimmäinen kuukausi, tällä tavalla tiedät, että ne ovat käyneet läpi markkinoiden ylä- ja alamäkiä ja ovat sitä parempi kauppias. Englannin metsästys tarjoaa työpaikkoja englannin opettajille. SiteStaffilla on avauksia chat-isäntille.

Siellä on jopa erityisesti korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu ohjelma, joka tarjoaa joustavan aikataulun, koulutuksen ja mahdollisuuden siirtyä eteenpäin yrityksen kanssa.

Ja vaikka monilla isommilla sivustoilla on sisäisiä kirjoittajia, yhä useammat sivustot ulkoistavat sisällönsä ja palkkaavat freelance-kirjoittajia ja sisällöntuottajia. Upwork on loistava paikka aloittaa keikojen löytäminen tai voit tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla: Ainoa saalis on, että työntekijöiden on asuttava Nebraskassa, Etelä-Carolinassa, Idahossa, New Mexico, Tennessee, Louisiana, Länsi-Virginia, Alabama, South Dakota, Oklahoma, Arkansas tai Mississippi. Jos tämä kuvaa sinua, verkko-ohjaukset saattavat olla erinomainen tapa ansaita elantosi kotona. Mitään tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta ei vaadita, kunhan työ saadaan suoritettua.

Tervetuloa SelfMadeSuccess.com-sivustoon!

OneSpace - OneSpace on alusta, josta voit löytää monenlaisia ​​töitä, mutta yleisimmät näkevät pikatyöt liittyvät tietojen syöttämiseen. Ukrainan kielen puhujia tarvitaan lyhyiden kehotusten lukemiseen ja tallentamiseen online-sovelluksessa. Tiedän, että kun haluat saada työtä tekniikan alalla, tiukat kokemusvaatimukset voivat tehdä siitä tunteen toivottomalta. Löydä verkkosivustojen testaustöitä tarkistamalla UserTesting. Videomarkkinoijat (luulet YouTubersin) voivat myös palkata transkriptiomiehiä transkriptioimaan nauhoituksensa kirjalliseen muotoon, jotta he voivat myydä palveluitaan ja tuotteitaan verkossa. Voit helposti purkaa keikkoja yritysten omistajilta ja ansaita rahaa aloittelijana. Työntekijät voivat valita haluamansa projektit, joten työ on monipuolista ja mielenkiintoista.

Stemberger kertoo, että kiireisimmät ajat ovat lomakausien aikana: Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Ensinnäkin, tämä on erinomainen kestävä online-ura, joka voi antaa sinulle paljon joustavuutta työskennellä. Tutkintoa tai kokemusta ei tarvita. Sen sijaan saat maksun tehtävästä.

 • SigTrack - tietojen syöttäminen.
 • Vaikka puhelinsalaisuuksiin sisältyy puhelimessa oleminen, se on joustavampaa.
 • Jos olet harkinnut työskentelemistä kotoa ja etsinyt mahdollisuuksia, toivottavasti tämän viestin pitäisi antaa sinulle loistava paikka aloittaa.
 • Tällä yrityksellä on kotona työpaikkoja chat-edustajiensa vastaamiseksi saapuviin chat-kyselyihin.

Asiakaspalvelun Työpaikat Kotoa

Voit hyödyntää monia Bonnier-tuotteita, -palveluita ja -sivustoja toimittamatta mitään tietoja, jotka tunnistavat sinut nimellä, osoitteella tai muilla henkilöllisyyttä tunnistavilla tiedoilla. Tämä on yksi vanhimmista luokittelu-/pisteytysyrityksistä siellä. Muut tutorointityöt, kuten englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), vaativat vuorovaikutusta ja opastusta opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Suorittaminen kestää noin 20 minuuttia.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ja ansaitset 10 dollaria jokaisesta suorittamastaan ​​30 minuutin ohjausistunnosta. Tuntipalkkaa, kokemusta ei tarvita. Bitcoin code review: huijaus tai laillisuus? lopullinen testi, ne ovat vain kuvia Internetistä taitavasti lainatuista ihmisistä. PIN-koodi myöhemmälle. Fiverr on iso paikka katsoa.

00 tunnissa, ohjelmasta riippuen.

Oikeiden Kotona Töiden Löytäminen

Sitel - virtuaalinen puhelinpalveluyritys. Katso kuinka voit ansaita rahaa pesemällä. Hyödynnämme yksityisten paneelien (kotikäytön testaajien) verkostoamme tarjotaksemme yrityksille tuotteiden testaajia arvioimaan kodin kokemusta monenlaisilla tuotteilla varmistaaksemme asianmukaisen tuotteiden varmentamisen ja paremman pääsyn markkinoille. Fiverr on myös loistava alusta laskeutua virtuaaliassistentti keikoille.

Laite, jota tarvitset tähän rooliin, on verkkokamera ja mikrofoni. U. mukaan Tässä ovat tärkeimmät paikat: Jos sinulla on taustaa verkkosivustojen luomisessa, freelance-web-kehittäjäksi tuleminen voi olla hieno tapa työskennellä kotoa. Katso parhaat online-tutorointityöt. Kuulostaa vaikealta, mutta motivaattoreidesi on oltava oikeassa paikassa. Rev palkkaa freelancereita kuvatekstivideoihin kotoa. Lionbridge tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä kotona Internet-arvioijille, jotka arvioivat verkkohakujen tuloksia.

Freelance-oikolukut ovat kotona tehtäviä töitä, joissa henkilö viettää aikaa tunnistaakseen painetun sisällön virheet.

Tunnit opetetaan yleensä Skypen tai ennalta nauhoitettujen istuntojen kautta. Kirjoittaminen on toinen työ, jonka voit tehdä kotoa. Yleisesti kutsutaan ”sisältömyllyksi”. Tekstimerkkipalkka maksaa sanalla taitosi mukaan.

Lyft - Lue Lyft Review - toimi "henkilöllisellä taksilla" ja anna ajelua muille ja saa palkkaa.

Työtä Ei Löytynyt.

17 minuutissa, mikä on 10 dollaria. Mietitkö miten ansaita rahaa poistumatta sohvalta? Transkriptio on hieno keikka kotona, mutta se ei ole niin helppoa kuin kaikki väittävät olevansa. TeleTech @ Home (katsaus) - palkkaa osakkuusyrityksiä kattamaan asiakkaidensa asiakaspalveluprojektit. 10 asiaa menestyvällä forex-kauppiaalla, nämä kauppiaat joutuvat todennäköisesti uhreiksi tunnetulle tilastolle, jonka mukaan yli 90% kauppiaista epäonnistuu. Joten varmista, että katsot tätä osaa, jos olet kiinnostunut tietojen syöttötyöstä. Kosketusvaihtoehtojen käsitteen paljastaminen, vaikka se on monimutkainen, Anna yrittää selittää, kuinka se kaikki toimii. Kokemusta ei vaadita - sinun on vain oltava vähintään 18-vuotias ja rakastaa lemmikkejä!

Se on kuin perinteinen puhelinkeskuksen rooli, vain sinä voit tehdä kaiken tietokoneeltasi kotona.

Tietojen syöttäminen kotona on yleensä helppoa, koska se vaatii vähiten ajattelua ja vähän erityisiä taitoja. Tähän on kaksi syytä. Transkriptio on erinomainen vaihtoehto, jos olet aloittelija, joka etsii kokemattomia töitä. Palkataksesi sinun on läpäistävä heidän kirjoitus- ja muokkaustestit, jotka vaihtelevat haettavan aseman mukaan. He palkkaavat kotona edustajia suorittamaan saapuvia ja lähteviä asiakaspalvelupyyntöjä, asiakkaiden hankkimista, asiakkaiden pidättämistä, tulojen maksimointia, poliittisia, katastrofien lievittämistä, tapahtumien torjuntaa ja varainhankintaa. Pk-yritysten koulutusblogi, mitä haluat nähdä? Ehkä vietit vuosia hoitamalla rakkaansa kotona. Katso alla olevat alustat:

Cambly

Joten jos budjettisi on pieni, odota myyntiä ja ala sitten ilmaisia ​​päivittäisiä tuntejaan parantaaksesi valokuvaajan taitojasi. Jos haluat muuttaa pakkosiirtolaisuutesi kotona työskenteleväksi yritykseksi, ystävämme Caitlinilla on ilmainen informaatiotyöpaja, jolla pääset alkuun. Parhaat päiväkaupan bitcoin-vaihdot 2020 - aloita päiväkaupankäynti parhaalla!, varhain minulla oli tapana lisätä signaaleja, jotka tarttuisin järjestelmään. Mikä on paras sovellus bitcoin-kauppaan? Tilauksen avulla käyttäjät voivat nauttia rajattomasta kaupasta ilman lisäkustannuksia, teräväpiirtokarttoja, edistyneitä teknisiä analyysityökaluja ja ylimääräistä tietoturvaa. Amazon ilmoitti äskettäin aikovansa lisätä 5000 etäasiakaspalvelutehtävää seuraavan vuoden aikana. Voit ansaita jopa 500 dollaria viikossa tekemällä sen. LiveOps - Lue LiveOps-arvostelu - Täältä on mahdollista saada vuokraus ilman aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Kaikki nämä ovat parhaat verkkotyöt, jotka eivät vaadi kokemusta.

Täytä heidän kyselynsä tai kirjaudu heidän odotuslistalle saadaksesi hyväksynnän.

Kirjoittaminen

Koulutus järjestetään yleensä ja sinun on hyväksyttävä sovittu aikataulu, mutta voit odottaa erilaisia ​​vuoroja, joista valita, etenkin jos yritys on avoinna ympäri vuorokauden. Kokopäiväisten tulojen rakentamisen aloittaminen vie vain kourallisen määrän asiakkaita. Voit tarjota palveluita, kuten viikko-, kuukausi- tai vuosikertomuksia, analysoimalla yrityksen kasvuvauhtia. Digitaalisen markkinoinnin työpaikat ovat uunikuumuisia. Opettajilta vaaditaan valtion opetustodistus.

Crowdsurf

Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista. Usein siinä on aukkoja, jotka ovat saatavissa virtuaaliasiakkaiden ammattilaisille. Ja lopuksi, harkitse usean osa-aikatyön saamista yhden kokopäiväisen sijaan. Parhaat mahdollisuudet lähtötason työhön Dellissä on tilinhoitajana. Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille.

Maltillisuus

Asiakaspalvelukokemus ensisijainen, mutta ei vaadittava. Allekirjoita ja palauta salassapitosopimukset ennen testattavan tuotteen lähettämistä. Tämä yritys palkkaa online-moderaattoreita valvomaan online-foorumeita. Ansaitset 10 dollaria tunnissa maksetaan Paypalilla. Kurssi auttaa sinua hallitsemaan nopeasti kolme työvaihetta oman oman kotisi Facebook-mainosyrityksen rakentamisessa: Tämä on toinen iso yritys Fiverrillä, kun yhä useammat yritykset etsivät edullista infografista suunnittelua. Crypto swing -kauppa ja bitkoiinipÄivÄn , tässä seuraavassa vaiheessa puhumme OBV-kaupasta ja siitä, kuinka aloittaa kryptovaluuttojen ostaminen ja myyminen. Saat 3 dollaria jokaisesta vastaamastasi kysymyksestä lukio- ja korkeakouluopiskelijoilta, jotka tarvitsevat apua eri oppiaineissa. Mutta yleensä etätyöpaikkoja on vaikea löytää, ja ne päätyvät usein henkilökohtaisiin töihin.

Etelä-yliopisto

Palkka riippuu tyypillisesti ajasta, jonka oikolukija pystyy sitoutumaan, ja heidän kokemuksestaan. Sinulla on kokemusta, olet päivittänyt online-läsnäolosi ja tunnet vihdoin riittävän varmoja soveltaaksesi. Palkkaa transkriptorit työskentelemään kotoa. Joskus näiden roolien ihmisiä pyydetään myös istumaan kokouksiin ja tekemään muistiinpanoja tai auttamaan valmistelemaan toimituksia suurhankkeisiin, joissa yritys työskentelee.