Nämä tehtävät voivat sisältää joko tuotteita tai palveluita. Ajattele podcastia videoblogina. ShutterOK/Shutterstock. Varo yrityksiä, jotka vaativat sinua toimittamaan omat laitteesi; se on merkki mahdollisesta huijauksesta. Verkkotutkimukset ovat toinen paras tapa ansaita rahaa Internetissä. Se voi tuntua pieneltä, mutta ne eivät ole yhtä tiukkoja kuin monet muut yllä olevista, ja niiden avulla voit myös valita tarkalleen mitä kirjoitat. Ensinnäkin, olen bloggaaja, joten tuntuu väärin jättämättä mainitsematta sitä, mutta mikä tärkeintä, se on laillinen tapa ansaita rahaa.

  • Mainonta on kuitenkin nopea ja helppo tapa tavoittaa kohdeyleisösi.
  • Voit luoda oman blogin täällä helposti 15 minuutin vaiheittaisella opetusohjelmallani.
  • Voit saada €500 + tunnetun suunnittelijan haluttuun mekkoon.
  • Harkitse sitten tiedon jakamista muiden kanssa ja siitä maksamista!
  • Tämän ansiosta yritykset voivat maksaa ylimääräistä pitääkseen maksetun artikkelin blogissivun yläosassa, etusivullasi esillä olevana artikkeliksi tai widget-alueiden pakollisena lukemisena.
  • Ansaitse 3 dollaria kuukaudessa uudestaan ​​ja uudestaan.
  • Tämä tarkoittaa, että tällä alalla on aina tapoja ansaita kotona rahaa.

Voit odottaa ansaitsevan 10 puntaa tunnissa, eikä sinun tarvitse olla korkeaa pätevyyttä ohjata nuorempia GCSE- tai jopa A-tason opiskelijoita. Olen tehnyt yli miljoona dollaria blogin kautta viimeisen 7 vuoden aikana. Rehellisesti on olemassa satoja tapoja. Kaikenlaiset yritykset tarvitsevat RN: ää tähän tarkoitukseen, mukaan lukien sairausvakuutusyhtiöt, sairaalaketjut ja jopa lääkärin rekrytointiyritykset. Toimita sanomalehtiä - Sanomalehtien toimittaminen voi olla hyvä tapa ansaita rahaa. Myymälä kaupoissa tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet noutaa tuotteita melkein tyhjään.

Kääntöesineet - Melissan perhe pystyi ansaitsemaan 42 875 dollaria vuodessa ostamalla ja kääntämällä myytäviä esineitä, ja he työskentelivät vain noin 10-20 tuntia viikossa. Opettakaa sitä jollekin muulle tarjoamalla musiikkitunteja kotisi. Logot ovat tärkeä osa liiketoimintaa, ja lahjakas graafinen suunnittelija, joka pystyy tuottamaan silmäänpistäviä logoja, on suuri kysyntä. Useimmissa sivustoissa ilmoittautuminen on ilmaista, ja muokkaustestit eivät ole liian uskomattomia. Jos etsit verkossa "linkkityön lähettämistä ilmaiseksi", "linkin lähettämistä työpaikoilta kotona" tai "linkin lähettämistä työpaikoilta ilman sijoitusta", saat paljon tuloksia.

Se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Jos asut suositulla lomakeskuksessa tai omistat historiallisen kiinteistön, B & B voi olla täydellinen puolella hälinästä. Sen sijaan, että säilyttäisit vanhoja matkapuhelimiasi, myy niitä nopealla käteisellä sivustoilla, kuten Gazelle, Next Worth ja USell. Kukaan ei ansainnut mitään sellaista koskaan. Tule verkko-ohjaajaksi.

Luo Ja Myy Paikallaan

He antavat sinulle myös 2 dollaria aloittamiseen. Muista, että jotkut paikat saattavat edellyttää erityistä sertifikaattia tai että olet pelastaja. UpWork-kaltaisten ympäristöjen avulla on helpompaa kuin koskaan löytää maksavia asiakkaita. Hieronta - Sekä Soothe että Zeel toimivat kuten “Uber hierontaan”, lähettämällä lisensoidut hierontaterapeutit suoraan asiakkaille, jotka niitä pyytävät. Löydä paljon työtä ja asiakkaita. Jos aiot tehdä ostoksia, miksi et saisi rahaa sen tekemiseen?

Ja muista, että Amazon FBA: n avulla Amazon voi kaikki tallentaa ja lähettää tuotteitasi, jolloin sinulla on aikaa pohtia seuraavaa keksintöäsi. Tässä on joitain löytämiämme laillisia tutkimussivustoja: AirEventsGlobal on kasvava tapahtumakohtaisten keikkojen verkko, joka maksaa vähintään 15–80 dollaria tunnissa. Harrastukseen käytetty kokonaismäärä Yhdysvalloissa Suoran ostajan etsiminen ei ole helppoa. Voit myydä muiden ihmisten tavaroita tytäryhtiömyynnin tai postituskuljetusjärjestelyn kautta tai voit lähettää mainoksia. Ladonna ylläpitää omaa kannattavaa kodin päivähoitoa ja näyttää sinulle, kuinka voit tehdä saman, samoin kuin kaikki tarvittavat tiedot aloittamiseksi.

Kerro potentiaaliselle haastateltavallesi kuka olet, mistä podcastisi on kyse ja mitä kysyt heiltä. Voit jopa ansaita tuhansia dollareita kuukausittain joillakin vaihtoehdoilla. Yleensä mainostetaan verkkosivustoilla ja jopa yliopistokampuksen työkeskustelupalstoissa. Voit viettää osan vapaa-ajasta etsiessäsi virheitä ja maksamaan siitä.

Tuutorit voivat vapaasti asettaa oman aikataulunsa ja hinnat, ja hinnat tuntuvat todella melko houkuttelevilta.

Nopeita Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin. Voit ansaita mitä tahansa välillä 10 p - 20 puntaa kappaleelta, ja ansiot voivat todella kasvaa, jos sinulla on suuri kokoelma. Vielä parempi, kirjoita useita kirjoja. Se on vain se, että voit tehdä työn mukavasti pyjamasta, jos haluat.

Kirjoita Iskulauseita.

Sitten, kun on olemassa profiili, joka vastaa profiilisi ja väestöryhmän tietoja, sinut kutsutaan osallistumaan. Yksi kauneimmista ja mielenkiintoisimmista ominaisuuksista bloggaamisessa on, että voit luoda blogin, joka käsittelee mitä tahansa alaa, josta olet joko osaava tai intohimoinen (ja mieluiten molemmat!) He eivät halua joutua maksamaan siitä, että ihmiset tulevat toimistoon jostakin, mitä he voivat tehdä kotona. Saadaksesi maksun, sinun on ladattava shoptracker-ohjelma. He ostavat tavaroita myytävänä myymälästä kuten Walgreens, ja myyvät sen sitten sivustoilla, kuten Amazon tai eBay. Sieltä sovellusten testaajat tulevat. Muista, että he maksavat enemmän kokemuksestaan ​​olla kotoa kotoa. Tuotteiden vuokraus ei ole ainoa tapa ansaita.

Sinun on luotava oma tyylikäs verkkosivusi ja sinulla on muutama muu projekti, jonka avulla voit näyttää potentiaalisia asiakkaita osoittaaksesi taitosi.

Osallistu Online-markkinatutkimukseen

Löydät ja peruutat tilaukset, joita et käytä. Freelancereille on kuitenkin enemmän kysyntää kuin koskaan. Toinen tapa nähdä pieniä passiivisia tuloja on ladata Drop Rewards -sovellus. Mahdollisten voittojen kanssa liittyy kuitenkin enemmän riskiä.

Näin pääset alkuun: Envato Elementsin kaltaiset verkkosivut maksavat sinulle maksun myydystä elementistä, josta voi tulla melko kannattavaa, jos työsi on suosittua. Todellisuudessa siitä voi tulla erittäin monimutkaista ja se saattaa maksaa sinulle rahaa. En voinut toimia ilman heitä. Jaa rehelliset mielipiteesi käyttämistäsi päivittäisistä palveluista ja tuotteista kohderyhmän yritysten kanssa.

Ne eivät sisällä lainkaan investointeja tai tekevät niistä vain vähän. Infografia on tällä hetkellä erittäin suosittu mediatyyppi. Ainoat kaksi kriteeriä ovat: Sitten voit siirtyä Decluttriin ja myydä kaikki elektroniikkatavarasi. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse luoda tuntisuunnitelmia. Tämä on minimi, jonka tarvitset aloittamiseen. Jos olet uusi juttu senttiä kohtaan, etsin tapoja ansaita rahaa kotona ja säästää myös enemmän rahaa.

Opintojakson valmistelu on tärkeää.

Hanki Kauppahyvityksiä

Siksi aika on paljon arvokkaampi kuin raha. Sinun on oltava riittävän syrjivä ollaksesi varma, että etsimäsi yritys on täysin legit yritys; muuten sinut olisi voinut helposti ottaa matkalle. Voit nähdä hänen koko tarinansa Kuinka tulla koristelijaksi -artikkelissa. Carvertise - Jos sinulla on vuoden 2020 malliauto tai uudempi ja ajat yli 800 mailia kuukaudessa, voit ansaita 300–650 dollaria kampanjaa kohti Carvertise-palvelulla. On kuitenkin olemassa useita selkeitä polkuja eteenpäin. InboxDollars on yksi harvoista sivustoista, jotka maksavat sinulle muun muassa hauskojen videoiden, viimeisimpien uutisten ja tapahtumien, elokuvien esikatseluiden katselusta. Tätä luetteloa laatiessani en missään nimessä ehdota, että jokainen menetelmä sopii jokaiselle henkilölle, joka lukee tätä viestiä tai että jokainen henkilö, joka lukee tätä viestiä, aikoo ansaita rahaa riippumatta siitä, mitä näistä rahaa tekemisen ideoista he kokeilevat. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on yrityksen nimestä.

Onko sisällöllä järkeä? Niiden ansaintalaskurin avulla vain viidelle päivälle kuukaudessa vuokrattu 40 000 dollarin auto ansaitsee sinulle noin 4 300 dollaria vuodessa. En kuitenkaan sulje sen kannattavuutta pois vielä, koska jotkut ihmiset ovat keränneet valtavia voittoja myymällä verkkotunnuksia.

HSBC- ja First Direct -viivojen säännölliset säästöhinnat

Yritykset haluavat enemmän asiakkaita. Tai pikemminkin, mene verkko-ohjaukseen ja ansaitse 20 dollaria tunnissa Chegg-tutoreilta. Mainostan myös vain yrityksiä, joihin käytän tai joihin uskon. Bloggaaminen muutti elämääni parempaan suuntaan, ja sen avulla voin ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa, kaikki tekemällä jotain jota rakastan. Napsauta tätä Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

Viimeinkin, kirjojasi on pakattava siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana.

Takaisinperiminen, Takaisinperintä, Takaisinperintä

Onneksi kustannukset alenevat nopeasti, ja saat korkealaatuisen droonin Amazonilla alle 1500 dollarilla. Luonnollisesti he ottavat maksun myyntituloista, mutta sen avulla voit silti ansaita rahaa esineeltä, joka vain istuu pölyn keräämisen ympärillä. Se voi olla täydellinen sivutoimisto löytää hauska keikka lähelläsi. Jotkut sivustot vaativat sinua olemaan yhdysvaltalainen. Se ei ole aina helppoa, ja sinun on tietenkin työskenneltävä ahkerasti, läpi virheitä ja epäonnistumisia matkan varrella.

Jäsenyys on ilmainen ja he tarjoavat erilaisia ​​tapoja ansaita pisteitä. Vaikka tarvitset jonkin tyyppistä yleisöä myymään näitä tuotteita tai palveluita, voit ansaita huomattavan määrän rahaa kotoa tekeessäsi sitä. Voit oppia aloittamaan myyntiautomaattiyrityksen lukemalla tämän oppaan aiheesta. Vain rekisteröidy ja nimeä autosi, aseta sijainti ja saatavuus ja kirjoita kuvaus.

Rekisteröidy vain Trendsource-sivustolla ja aloita. Itse asiassa paljon rahaa. Tyypillisesti osa-aikaiseksi asianajajaksi tuleminen alkaa usein omissa yrityksissä ennen kuin henkilö siirtyy kotityöhön. Jos yksi heistä tarttuu virukseen sosiaalisessa mediassa, olet ehkä löytänyt kultakaivoksen - ainakin niin kauan video on suosittu. Yksi hieno näkökohta Thumbtackiin on se, että et kilpaile kymmenien muiden hakijoiden kanssa; työpaikkoja on rajoitettu viiteen tarjoajaan, mikä myös tekee päätöksentekoprosessista nopeampaa ja yksinkertaisempaa ostajille.

Ja säästääksesi rahaa, sosiaalisen median työntekijät työskentelevät usein online-freelancereina.

Pantry Challenge (vuonna 2020): Tarvitsemme lopullinen opas

Kirjoita CIT Bank, verkkopankki, joka tarjoaa 2. Napsauta tätä nähdäksesi Harold Ramis opettavan englantilaiselle luokalleen Shaun Cassidyn Do Do Run Run -opetusta. Sitä kutsutaan kiinteistöjen säilyttämiseksi tai suljettujen asuntojen korjaamiseksi. Monista ihmisistä on tullut epätodennäköisiä miljonäärejä sijoittamalla kryptovaluutoihin, ja kryptovaluuttojen käsite ei ole ilman ansioita. Jos asut kylmässä ilmastossa, odota, kunnes sää lämpenee.

Vuokraa Huone Tai Talosi

Aseta suosittu aika ja päivämäärä: Mainitsimme verkkosivuston hallinnan, mutta se on tarkoitettu sen jälkeen, kun verkkosivusto on kehitetty, suunniteltu ja esitelty yleisön silmämunissa. Kuinka päättää, mistä blogata. Tässä on nopea video, joka selittää sen toiminnan: Sinun ei myöskään tarvitse olla tuotteen tai palvelun todellinen tarjoaja. Hanki palkka katsella televisiota. Mutta kun se on valmis ja käynnissä, voit tehdä melko penniäkään ilman siellä olemista. Tämä sivusto on ollut menossa oleva resurssi jo yli kymmenen vuoden ajan ihmisille, jotka haluavat ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa.

  • Ja vain yksi tai kaksi tänään suunnittelemiasi T-paitoja voisi tarjota sinulle passiivisia tuloja tulevina vuosina!
  • Sinulla ei ole paljon vapaa-aikaa, ja etsit usein tapoja ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi.

Sijoita Osakemarkkinoille

Kätevä lahjakortti käteisenä myymällä se lahjakorttien jälleenmyyntisivustolla, kuten CardCash tai Cardpool. Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille. Jos aiot ommella muille ihmisille, taitosi on oltava selvästi keskimääräistä korkeampia. Syy online-foorumeissa herättää sieniä, koska ne ovat hieno rahakehru. Tilaa The Side Hustle Show (Apple Podcast -linkki, mutta saatavana kaikkialla). Kun olet löytänyt markkinaraon, voit perustaa järjestelmän. Se oli välitön rahantekijä. Suosittelemme Capital Onea.

Äänikirjat ovat yhä suositumpia joka vuosi, ja äänikirjojen kertomiseen tarvittavat äänet kasvavat sen seurauksena. Heidän verkkosivustonsa mukaan voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa tekemällä niin, ja jos olet oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa, ainoat edellytykset ovat kandidaatin tutkinto ja vuoden koulutuskokemus. Tapoja, joilla voit ansaita blogia, kun tarjoat laadukasta sisältöä, on käytännössä rajattomasti. Tämä antaa sinulle luotettavan tulovirran kaikille vuoden 12 kuukaudelle. Kerää 350 dollaria käteistä Chase Pankin avulla. Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Virtuaaliset avustajat (VA) voivat tehdä kaiken sähköpostiosoitteiden tarkistamisesta ja matkasuunnitelmien laatimisesta Internet-tutkimuksen käsittelemiseen tai pienyrityksen parissa työskentelemiseen.

Mikä tekee heistä sekä loistavan mahdollisuuden rakentaa yleisöä että ansaita rahaa verkossa.

Ylimääräiset Bonustarjoukset, Tarjoukset Ja Tarjoukset

FlexJobs julkaisee uusimmat aukot ympäri vuoden. Opi kuinka ajaa Facebook-mainoksia (Psst… Suorita tämä online-Facebook Side Hustle Course.) Näin voit ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti.

Tule Tytäryhtiömarkkinoijaksi

Tämä tarjoaa valtavan tilaisuuden niille, jotka haluavat kasvattaa näitä kauniita kaloja kotoaan, koska hallitus on äskettäin määrännyt huomattavan määrän byrokratiaa tuontikoille. Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi. Parhaat salauskaupan robotit 2020 - automatisoidut salaustuotteet!, haluatpa vain ostaa kolikoita nykyisellä markkinakurssilla tai luomalla monimutkaisempia tilaustyyppejä, Gemini tarjoaa kaupankäynnin vaihtoehtoja tarpeitasi varten. Se riippuu suuresti siitä, mitä palveluita haluat tarjota ja minkä tyyppisillä laitteilla omistat. Jos teet ostoksia verkossa, sinun on hullu olla käyttämättä sivustoa, joka antaa sinulle rahaa takaisin ostoksille niiden kautta. Jotkut tutkimussivustot tarjoavat jopa 20 dollarin liittymisbonuksia houkuttelemaan sinua liittymään - on vaikea voittaa sitä!

Ansaitse palkintoja joka kerta, kun skannaat. Jos olet paikalla, josta löydät Uberin tai Lyftin tai jonkin monista kilpailijoista ympäri maailmaa, kuten Kiinan Didi, tunnit ovat joustavia ja voit työskennellä sopivaksi katsomallasi, mikä tekee siitä täydellisen, vaikka tällä hetkellä ovat kokopäiväisiä, mutta haluavat ansaita rahaa puolella. Airbnb kattaa myös kaikki varaukset, joilla on miljoonan dollarin suojavakuutus - vain onnettomuustapauksissa. Sosiaalisen median hallintayrityksen rakentaminen voi viedä jonkin verran vaivaa ja aikaa, mutta se on sen arvoista.